Гидропонная купа листа, Машинка за листа, 16-19-цолови градински инструменти за изрязване на цветни пъпки на растения, почистване на листа и билкови растения

В наличност
550.60лв. 330.36лв.

Категория: Инструменти
Инв.: # w304985

Машинка за листа с диаметър 16/19 инча

В списъка са представени 16/19-инчов гидропонный професионална машинка за подстригване за купата, жътварка за почистване на листа и пъпки.Тази машинка за подстригване отрязва пръчки, премахва листа и запазва пъпки с различни растения.Нашата машинка за чаши - идеалният инструмент за приготвяне на хеш, масла, продукти за ароматерапия и потпури.

Основните параметри на

Лекота на работа

Най-добрата видимост и удобство на използване

Подвижна дръжка

Корпус купа от неръждаема стомана

Купа на машинката е направена от обвивка от неръждаема стомана, устойчиви на хлор и солена вода и, следователно, трайни за дълго време употреба.Всички гумени детайли, изработени от безопасни хранително-вкусовата гума, което осигурява по-голяма безопасност.

Мощна ножица

Купа за машинката идва с мощна ножица в едно устройство, което ви позволява да произвеждат качествена резитба и се сведат до минимум щетите, нанесени на растенията.

Широко приложение

Използва се за премахване на изпъкнали листа и корени, както и за готвене от растения / билки, етерични масла, смеси от цветни венчелистчета за ароматерапия и потпури и т.н.

Технически характеристики Описание
Вид хранене: Ръководство
Тип: Неръждаема стомана
Характеристика: Други
Скорост на движение напред: Пъпка на растения и цветя
Произход: Континентален Китай
Ширина на рязане: Пъпка на растения и цветя
Търговска марка: LISI
Номер на модела: Усукани Прядильный разрез

Последни коментари

Можете също така да угоди на