Калъф за електронен домашен любимец, защитен калъф за вашия домашен любимец силиконов калъф във формата на анимационни акули, подмяна на цифрови своята практика за пренасяне на домашни любимци

В наличност
12.60лв. 8.82лв.

Защитете слот машина с виртуален домашен любимец с помощта на този висококачествен мек силикон своята практика.Устойчива на плъзгане дизайн осигурява допълнителна защита сладък дизайн добавя нотка на индивидуалност.Идеална за всеки любител на електронни домашни любимци!

Спецификация:

Име на продукта: силиконов ръкав

Материал: силикон

Цвят: сив

Размери на продукта: (приблизително) 6,4 * 5,6 см / 2,52 * 2.2 инча

Опаковъчен лист:

Силиконов калъф * 1

Карабинер * 1

Каишка * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Повече за продукта

1. Перфектна защита: Защитете слот машина с виртуален домашен любимец от случайни драскотини и падения, с помощта на този електронното своята практика за домашни любимци.Специално разработена за прецизно кацане и ненадмината защита, този калъф просто се нуждаят от любителите на домашни животни.

2. Стабилна конструкция: Този имейл калъф за домашни любимци, оборудван с трайни шнурком и дългоцевно оръжие, предпазва машината за домашни любимци от евентуална повреда, загуба или кражба по време на движение.

3. Лесен за почистване: Електронен калъф за домашни любимци е изработен от мек висококачествен силикон, който лесно премахва прах и мръсотия.Поддържа елегантен външен вид лесно: просто избършете го с влажна кърпа.Освен това, насладете се на удобно изземване, като защитава вашето устройство от ежедневното износване и разкъсване.

4. Подобрено сцепление и устойчивост на падане: Нашият електронен калъф за домашни любимци може да се похвали с надежден припадъци, свързани с функциите на защита от падане и подхлъзване.Изработени от трайни омекотяване на материала, той осигурява защита от удар и надраскване, като се гарантира безопасността на вашето устройство.

5. Мультяшная форма на акули: Скъпа мультяшная форма на акула този електронното своята практика за домашни любимци придава на домашната си машина очарователна личност.Това е идеалният начин да се даде на вашето устройство закачлив вид и го изберете от тълпата.Очарователен дизайн ще се хареса на всички възрастови групи.

Технически характеристики Описание
Търговска марка: viugreum
Съвместим марка / модел: Steam
Произход: Континентален Китай
Номер на модела: За Tamagotchi Uni

Последни коментари

Можете също така да угоди на