Спортна превръзка на главата, шапки за джогинг, Впитывающая пот превръзка на главата си, Баскетбол колан-Антиперспиранти, зона за фитнес, ръководство пот.

В наличност
7.54лв. 5.28лв.

Дополните вашия активен начин на живот на нашите мъже повязками на главата!Изработени от мек материал, те помагат да се връзвам косата и спаси главата на суха по време на тренировки.Продължително носене осигурява дълготрайност, която вие заслужавате.Също така на разположение за жени, които искат да изглеждат стилно, запазвайки прическата на място.

Спецификация:

Материал на продукта: полиэфирное влакна, ликра

Цвят на продукта: червен, бял, черен, светло син, жълт

Размер на продукта: 18 * 6 см / 7,1 * 2,36 инча

Списък на продуктите:

1 * Превръзки на главата за мъже

Бележки:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради разлика в ръчен измерения, моля да се допуска разлика в размера на 1-3 виж

Повече за продукта

1. Контрол изпотяване: Справьтесь с всяка задача, с помощта на тези мъжки чалми, предназначени за усвояване на пот, опазване на главата е суха и да се предотврати попадане пот в очите.

2. Грижа за косата: Дръжте косата си под контрол с помощта на тези стилни мъжки чалми на главите си, които са идеални за обвързване на непокорни кичура коса и тяхното предотвратяване на растрепывания по време на всяка дейност.

3. Удобна материя: Тези превръзки на главата леки, меки и приятни за кожата, изработени от висококачествени материи, които се разтягат и се адаптират към формата на главата.Те са идеални за спорт.

4. Устойчива на засаждане: Тези мъжки превръзки имат противоскользящую конструкция, която ги предпазва от падане по време на тренировка или ежедневни дейности.Те също са устойчиви.

5. Широко приложение: кажете сбогом на косата и после по лицето по време на интензивни занимания, като например баскетбол, бягане, бадминтон, фитнес и йога, с нашите универсални повязками на главата за мъже и жени.

Технически характеристики Описание
Произход: Континентален Китай
Материал: ПАМУК

Последни коментари

Можете също така да угоди на