Универсален детски зимен шал с pom-помераните, детайли Модерен детски зимен шал, подходящ за подарък в студено време

В наличност
28.72лв. 14.35лв.

Категория: Детски дрехи
Инв.: # w355040

Характеристики:

OOTDTY

Този шарен шал с голям помпоном ще стоплят вашето дете.Тя е изработена от качествена вълна, мек и удобен, идеален за студените есенни и зимни месеци.

Комбинация от качествена вълна и декоративни помпонов прави този детски шал едновременно стилен и удобен.Райета модел допринася за гъвкавост, което позволява лесно да го комбинирате с всеки дрехи почивка.

Предназначена е за деца от всички възрасти, този шал е подходящ за най-различни деца.Независимо дали са деца или по-големите деца, в този шарфе им ще бъде топло и модерно в продължение на целия зимен сезон.

Този шал е идеален за активна почивка, в училище и пътуване. Той затопля деца и им придава модерен облик в най-различни условия.Този незаменим аксесоар за практикуване на зимни приключения, гарантирующий, че детето ви ще се чувства комфортно и да бъде в тенденция, на къде да тръгна.

Нека вашето дете уверено отговори студено време, а този шарен шал с голям помпоном не само ще стоплят, но и ще добави игривост дрехите му.Това е идеалният аксесоар към него зимния начин.

Технически характеристики:

Материал: вълна

В комплекта са включени:

1 детски шал на райета

Забележка:

Моля се допуска грешка от 1 до 3 см от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена,

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Технически характеристики Описание
CN: Гуандун
Произход: Континентален Китай

Последни коментари

Можете също така да угоди на