За Nintend Switch Калъф за съхранение на Сладка корица Твърда защитна чанта за игра аксесоари конзола на Nintendo Switch

В наличност
15.00лв. 10.64лв.

Тагове: твърд калъф за nintendo travel, Пътна чанта за носене, слот аксесоари, Калъф За Съхранение, Калъф

modname = ckeditor

За Nintendo Switch калъф за съхранение на Сладък калъф твърда защитна чанта за носене, слот аксесоари конзола на Nintendo Switch 1. Преди да изпратите всеки обект ще бъде щателно проверен.Можем да го направим: 1, Контрол на качеството: Всички резервни части за видео игри, трябва да бъдат тествани от нашия професионален екип, контрол на качеството. 2, за Срок на доставка: време за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. 4, Сервизно обслужване: на първо място спазвайте качество, на принципа на даване на приоритет на клиентите. 5, Модел на продукта: Ние можем да предложим всички видове резервни части и аксесоари, като например за xbox 360, Sony, за Nindtendo и така нататък. 6 Информация: Ние споделяме най-новата информация за резервни части за видео игри, с всички наши клиенти. 7, Ние сме на едро и дребно доставчик на видео игри не по-малко от 7 години, имаме богат опит.

Характеристики: 1. Дизайн за конзолата Nintend Switch / Switch Lite. 2. Чанта за съхранение, която е изработена от висококачествена полиуретанова материал. 3. Защита на конзолата от удари и надраскване. 4. В него също така има и 10 слота за карти игра. 5. Голям мрежест джоб осигурява безопасно място за съхранение на някои дребни аксесоари. 6. Изключително тънък и ultralight.Регулируема и подвижна каишка за ръка ви позволява удобно да го държите в ръка или за носене.Технически характеристики на: Име на продукта: Преносима чанта калъф за носене Цвят: розов, син, лилав, черен, цветен Размер на продукта: За чанти Switch около 26 * 12.5 * 4 см / за чанти Switch Lite около 23.5* 12.5 * 4 cm Съдържание на пакета: 1 х чанта за съхранение на котешки лапи 1x каишка за ръка (каишка за през рамо в комплекта не са включени) Забележка: В комплекта са включени само чанта за съхранение, други аксесоари в комплекта не са включени.Забележка: 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. 2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните от измерванията и се уверете, че няма нищо против, преди пускането на поръчката. 3. Ако установите, че пратката или продукти, които са повредени или липсват, моля, махнете ясна видео за получаване на пълно опаковане и реално тегло и се свържете с нас за първи път.така че можем да решим за вас възможно най-скоро, благодаря ви.

PS:

Ако ви интересуват други игрални аксесоари или искате да закупите нашите продукти на едро (20-50 бр.) или с директна доставка, моля свържете се с нас, не се колебайте.

Технически характеристики Описание
Начин на продажба: Търговия на дребно и търговия на едро и директна доставка на
MOQ: 1 бр.
Съвместим марка / модел: Nintendo
Търговска марка: Съвместим
Име на продукта: Хубава цветна чанта за съхранение Switch/ Switch Lite
Номер за проследяване: Регистриран на номера за проследяване
Характеристика: Преносима чанта за багаж чанта за носене Switch/ Switch Lite
Номер на модела: За Nintendo Switch калъф-чанта
Произход: Континентален Китай
Функция: Преносима чанта за носене на Nintendo Switch
Съвместима модел Nintendo: NINTENDO SWITCH
Материал: PU
Съдържание на пакета: Пузырчатый чанта + Твърда хартиена кутия
QC: 100% Реални Тестове един след друг
Съвместимост: За Nintendo Switch/Switch Lite

Последни коментари

Можете също така да угоди на