Масло за часа За всички часа, Смазка за джобен часовник, Смазочни масла за часа, Инструмент за ремонт и техническо обслужване часа

В наличност
13.43лв. 9.13лв.

Нашето часово масло, предназначено за техническо обслужване, смазване и предпазване от образуване на ръжда на часовника и инструменти.Предпазва от корозия на металните части часа на влага и кислород.Осигурява намаляване на шума и възстановяване на повърхността.

Спецификация:

Заглавие: Специален лубрикант за часа

Технически характеристики на: 10 мл /50 мл

Кинематичен вискозитет: до 100 градуса

Функция на продукта: смазване и защита от корозия

Работна температура: -30 градуса ~ 260 градуса

Списък на опаковката:

Масло за часа * 1

Повече за продукта

1. Оптимална поддръжка: Повишаване на ефективността на работата на вашите механични часовници с помощта на нашия масло за часа.То осигурява ефективно поддържане, смазване, предотвратяване на образуването на ръжда и намаляване на нивото на шума, което осигурява максимална производителност и дълготрайност.

2. Активна грижа: Защитете ценните часове с помощта на нашия часови масло.Ефективни свойства на този часови масла предотвратяват появата на ръжда, за удължаване на срока на експлоатация на вашите часа.

3. Удобно решение за пътуване: Нашето масло за часа е удобен за носене малка бутилка от малка и деликатна текстура, която не се превръща в лепкава или слежавшейся.Неговата фина текстура прониква в повърхността, което му придава безупречен блясък.

4. Ръчна лубрикант: Обезмасляване на ключови компоненти като зъбни колела, пружини и лагери, нашето часово масло, намалява износването и триенето, осигуряване на оптимална точност и стабилност на вашите механични часовници.Неговата специална формула осигурява подобрена смазване и осигурява дълготрайност и ефективност на жизнено важни компоненти на вашите часа.

5. С общо предназначение: Това е часово масло е идеално за обслужване и смазване стрелка часа, като ръчен часовник, както и домакински уреди, като например играчки, електрически вентилатори и шевни машини.Го многофункционално приложение го прави незаменим за универсална грижа.

Технически характеристики Описание
Специални характеристики: Лубрикант
Произход: Континентален Китай
Тип изделия: Смазочни материали

Последни коментари

Можете също така да угоди на