Чанта с коледен адвент-календар 24шт Изящни подаръчни пакети за бонбони Вечерни Декорации за стени, камина, Коледната елха, врати

В наличност
44.45лв. 22.22лв.

Подходящ за празнични подаръци със собствените си ръце и за еднократна употреба от година на година.Лесно напълнете малки лакомства или изненади за забавна обратно броене до Коледа.

Технически характеристики:

Стил: Набор подарък пакети с обратното броене на Коледа.

Размер на продукта: (приблизително) 10 * 15 см / 3,94 * 5,91 инча

Материал: памук и лен, бамбук

Опаковъчен лист:

24шт * Стикер

24шт * Чанта

1бр * Въже

24шт * Скоба

Повече за продукта

1. Подобрено представяне на подаръци: Придайте празнично настроение на вашите оценят дарове, с помощта на тези подарък пакети с обратното броене на времето за Коледа.Благодарение на класическия дизайн в коледното си теми и наклейкам с класически елементи, тези пакети са подходящи за празнични подаръци със собствените си ръце и създават празнична атмосфера.

2. Екологично чисти материали: Напълнете своя коледен обратното броене вълнение, с помощта на нашите подаръчни пакети за коледа за обратно отброяване.Нашите екологично чисти памучни и ленени торбички, не само за многократна употреба, но и са меки на пипане, което допринася за комфорта в очакване на празника.

3. Лесен монтаж: С тези подарочными пакети за обратно отброяване подготовка за Коледа ще стане по-лесно просто.Просто закрепете всеки от 24-коледни ленено мешочков на приложеното прочетеното и сложете във всеки от тях си подарък.

4. Празнично настроение: Създайте весела атмосфера навсякъде с помощта на нашите подарък пакети с обратното броене на времето за Коледа.Да ги окачите на стената, парапети, камина и др, за да придадат празнична оцветяване на различни дейности, включително коледни елхи и връчване на подаръци.

5. Уникална радост: украсете празнично отброяване с помощта на нашите подарък пакети с коледен броене.Практичен дизайн включва мини пакетчета с завязками, 24 етикети с модел "отклей и приклей".

Технически характеристики Описание
Материал: плат
Номер на модела: Чанта с коледен адвент-календар
Произход: Континентален Китай

Последни коментари

Можете също така да угоди на