Освежители за въздух за автомобил на слънчева батерия, Автоматично въртящ се конус аромати на арматурното табло, Автомобилни аромати, освежители за въздух, трайни аксесоари за автомобил

В наличност
44.87лв. 22.43лв.

Основни моменти:

1. Идеалното настаняване: Елегантният автомобил освежители за въздух в слънчева батерия лесно да поставите на всяка маса или повърхност.Изящен външен вид и компактни размери се вписват перфектно във всяка среда.

2. Отлично украса: Този автомобилен освежители за въздух в слънчева батерия може напълно да се перат и използват отново, така че вие можете да се насладите на устойчива аромат в продължение на дълго време.Той може да бъде изцяло се перат и използват отново.

3. Опазване на околната среда: Използването на енергия от слънцето, този автомобил освежители за въздух на слънчева енергия - това е сигурен начин да се даде на вашето пътуване приятен аромат.Чрез автоматичното вращению той не се нуждае от батерии, и това е энергоэффективный аксесоар, който подобрява атмосферата на вашия автомобил.

4. Тя премахва ефективно миризми в колата: Използвайте естествената слънчева светлина, за премахване на миризми в колата с помощта на нашата слънчева автомобилния освежителя на въздуха.Това е иновативно решение разгражда молекулите на мирис, оставяйки траен аромат във вашия автомобил, дом или на работното място.

5. Прекрасен подарък: насладете се на натурални аромати, идваща от нашия автомобил освежителя на въздуха на слънчеви батерии.Идеален подарък за всички поводи: Коледа, рождени дни, годишнини и празници.Идеален за любителите на екологично чисти превозни средства, които се оценяват устойчиви технологии.

Подробна информация:

Съживете шофиране с помощта на иновативни автомобилни освежителя на въздуха на слънчева батерия!Това въртящо се устройство ускорява разпространението на аромат и придава на автомобила по-свеж и съблазнителен аромат.Неговата най-модерните технологии улесняват почистването и компактни размери и лесен монтаж, го правят идеален за леки автомобили, камиони и дори къщи.

Спецификация:

1. Име на продукта: Слънчево ароматерапия

2. Размер на опаковката на продукта: (приблизително) 14 * 10 * 10 см/5.51*3.94*3.94 инча

3. Тегло на продукта: 300 г

Опаковъчен лист:

1 * Автомобилен маслен дифузьор (съдържа ароматерапевтическую течност * 1)

Забележка:

1. Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

2. Поради различни ръчни измервания, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Технически характеристики Описание
Вид на материала: Неръждаема стомана
Тип: Авто Ароматни Дифузер
Специални характеристики: Авто освежители за въздух с въртене на слънчевата енергия
Тип изделия: Освежители за въздух
Дължина на продукта: 8.5cm
Широчина на продукта: 8cm
Тегло на продукта: 300g
Височина на продукта: 8cm
Името на модела: Авто освежители за въздух на слънчева енергия
Произход: Континентален Китай

Последни коментари

Можете също така да угоди на