Дръжка останалите главата кола, авто парапет, дръжка за сигурност на столчето за кола, подлакътник на задната седалка, Помощни писалки, Автомобилни Помощни средства за възрастни хора

В наличност
16.78лв. 8.39лв.

Описание:

Всички ние знаем, че понякога на пистата е нестабилна.Тези дръжки лесно се вписват в ръка, и за тях е удобно да се държа, когато се движите по пътя или по-малко оживена.

Подходящ за възрастни, деца, бременни жени, засегнати или всички, които се нуждаят от помощ при придвижване.

Спецификация:

Име: Дръжка за захващане на задната седалка на колата

Цвят на продукта: черен, червен, син, оранжев

Размер на продукта: около 40 * 2,5 см (15,74 * 0,98 инча)

Брутното тегло на продукта: 40 г.

Материал на продукта: найлон тесьма

Списък на пакетите:

Дръжка останалите главата кола * 1

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на снимане на цвета на продукта и цвета, показан на снимката, могат да се различават.

Поради ръчно измерване могат да бъдат отклонение в размер на изделия.

Повече за продукта

1. Хубава и здрава: Изработена от високо и деформируемой найлон лента, дръжка останалите главата на автомобила защемляется и се огъват, без да оставят следи, с надеждни панти в двата края.

2. Безопасна дръжка за захващане: Когато се сблъскват със стръмни завои и рязко спиране по време на пътуването пътникът на задната седалка може да се тегли за дръжката на улавяне на останалите главата, за да не избутам главата си.

3. Удобно докосване: Удобни автомобилни парапети, не оказват въздействие върху тялото на човек, са лесни за използване и ви осигуряват сигурност по всяко време.

4. Многофункционалност: дръжка за захващане на задната седалка ви позволява не само да съхраняват предмети и чаши за вода, но и помага на пътниците отзад е лесно да седне и да се изкачва, като възрастни хора, бременни жени и т.н.

5. Широка съвместимост: съвместим с повечето леки автомобили, камиони, джипове и т.н. Всичко, което трябва да направите, е да свали облегалката за глава и до конец багажник в една линия на дръжката за захващане.

Технически характеристики Описание
Произход: Континентален Китай

Последни коментари

Можете също така да угоди на