Органайзер За Пълнене На Столчета За Автомобил Пълнител На Предната Седалка С Черна Боя "Пиано" Органайзер За Съхранение На Столчета За Автомобил За Слушалки, Зарядни За Телефон, Портфейл

В наличност
41.84лв. 29.29лв.

Описание:

Органайзер за столчета за автомобил на предната седалка: Поддържане на реда в колата си с помощта на този удобен и стилен аксесоар.Той подкрепя разширяването на два порта USB за зареждане на вашите устройства на пътя.Той допълва интериора на автомобила с елегантния си дизайн и цвят.Има вградена подложка от PVC за осигуряване на устойчивост и да се предотврати разхлабване.

Спецификация:

Заглавие: Странични органайзер за автомобилни седалки (dual USB-захранване)

Цвят: сребрист, сив, червен

Приложимо: за 99% от модели

Материал: метал + ABS

Фиксирана позиция: кутия за подлакътник на седалката

Вход: 5 V / 2

Опаковъчен лист:

Страничната органайзер за автомобилни седалки (dual USB-захранване) * 1

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. При ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Бъдете организирани в колата: Благодарение на новия банда дизайн 2023 г. - заглушке за пукнатини + кутия за съхранение - лесно можете да се разшири пространството за съхранение и плътно запълване на празнината вътре в седалката.Този незаменим аксесоар за поддържане на вашия автомобил в чистота и организация.

2. Бързото и интелигентно включване: Този страничен органайзер за столче за кола осигурява непрекъснато захранване на различни електрически уреди с два USB порта, които зареждат с вашите устройства на 90% по-бързо и по-умни.

3. Издръжлив и не выцветающий: Покриване на пианото е черен лак го прави здрав и устойчив на избледняване.Не се бои от удари, по-лесно за почистване и точно допълва дизайна на вашия автомобил.

4. Защитете свои неща: повече не се притеснявайте за това, че нещата могат да бъдат повредени или зашуметь в колата.Органайзер за автомобилни седалки е изработена от меки и подвижни материал, което ги предпазва от натъртвания и драскотини.Той също така има вградена подложка от PVC, което заглушава всеки звук, който те издават.

5. Лесна за приложение: Този органайзер за предните седалки седалки за кола проектирана по такъв начин, че да помещался между седалката и централната конзола, без това да повлияе на ключалката на колана или функция на централната конзола.Това го прави стабилна и сигурна по време на шофиране, което повишава вашата сигурност и комфорт.

Технически характеристики Описание
Вид на материала: Метални, ABS
Тип: Чанта за съхранение на слънчеви очила
Произход: Континентален Китай

Последни коментари

Можете също така да угоди на