2 бр./ чифт Универсални стикери на предния накрайник мотоциклет, графични етикети с черепа, графични етикети със зомбита, Водоустойчиви Стикери, Аксесоари

В наличност
7.69лв. 6.30лв.

2 бр./чифт универсални стикери на предния накрайник мотоциклет с череп, графични етикети на мотоциклет с участието на зомбита, непромокаеми на стикери, аксесоари

Състояние: 100% чисто нов

Цвят: като на снимката

Материал: хартия

Размер: като на снимката

Характеристика:

Бърза и лесна инсталация

Висококачествен водоустойчив графика.

Лепило на гърба за удобство на инсталацията.

Лесно се отстранява без увреждане на повърхността вилици, е разкрасяване на вашите готини модели

Универсално подходящ за повечето мотоциклети.

1 чифт (както е показано)

Обикновено вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 48 часа, с изключение на празнични дни, след извършване на плащане.За всеки спешно поръчка, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.След изпращане можете да следите пратката на следния уебсайт и информация за проследяване ще бъде на разположение в продължение на 1-5 дни.

1) www.ilmkristall.eu ще се покаже информация за проследяване на логистични директно на страницата с подробности за поръчката.

2) на Уеб сайт за проследяване на логистиката стандартна доставка www.ilmkristall.eu: //global.cainiao.com/

3) Друг сайт за проследяване на логистиката: https://www.17track.net/en

5. Вносни мита/данъци не са включени в цената на поръчката.Купувачите са длъжни да плащат вносни мита, моля, обърнете се към местен митницата, за повече информация.

Ние силно препоръчваме да изберете стандартна доставка www.ilmkristall.eu, ако теглото на продукта е по-малко от 2 кг, тъй като тя осигурява проследяване на части, логистика, ефективно митническо представителство, за по-бързо разглеждане на спорове в областта на логистиката и възстановяване след продажба-гъвкави логистични решения за купувачите.

Изберете EMS или друга бърза логистика, ние ще изберем за вас най-подходяща логистика за изпращане на пратката. с изключение на някои основни стоки и далечни страни, и на допълнителни разноски за горницата размери /тегло, ако е необходимо, ние ще се свържем с вас.моля, обърнете внимание на нашето известие.

Всички карти, Paypal, Boleto, WebMoney, QIWI, Western Union и други начини на плащане, при каквито и да е проблеми с плащането, свържете се с помощния център www.ilmkristall.eu или към нас.

Ако не ви хареса стока след получаването му, или продуктът е повреден, и т.н., моля, обърнете се към центъра за обслужване на клиенти в продължение на 7 дни.Ако купувачът иска да върне стоката по лични причини, пратката трябва да носи на купувача, в противен случай, моля, обърнете се към центъра за обслужване на клиенти.

Ако не сте доволни от продукт или услуга, моля свържете се с нас и не бързайте да оставят отрицателно мнение, ние трябва да ви предложи задоволително решение.Ние винаги отговаряме на съобщения в рамките на 2 работни дни (на продукция, в почивните дни).Ако не сте получили от нас отговор, моля оставете съобщение за нас отново.

Технически характеристики Описание
Брой: 1 чифт (както е показано)
Цени на едро на поръчка: приемаме
Състояние: 100% чисто нов и високо качество
Тип: Стикер с черепа на мотоциклет вилка
Височина на продукта: 0inch
Цвят: Както е показано на снимката
Дължина на продукта: 0inch
Произход: Континентален Китай
Тегло на продукта: 15g
Вид на материала: Хартия
Продава се в продажба: Директни продажби с фабрика
Широчина на продукта: 0inch
Материал: Хартия

Последни коментари

Можете също така да угоди на