Изолиран джоб за носене на бутилка с вода, подходящ за бутилки с вода с обем 32 грама, спортен Държач за бутилки за вода, Аксесоари за свободни ръце

В наличност
38.53лв. 19.26лв.

Нашата чанта-переноска за бутилки с вода осигурява отлична защита на вашата бутилки от всякакви външни въздействия.В нея има място за други малки предмети, тя е плътно прилепнала, което го прави идеален избор за спортни събития.Носете го като чанта през рамо или в ръка, в зависимост от това, което ви подхожда най-добре.

Технически характеристики:

Заглавие: прашка за бутилка с вода

Материал: плат

Размер: вижте Подробно снимка на продукта

Стил: както е показано на снимката

Опаковъчен лист:

каишка за бутилки с вода * 1

Повече за продукта

1. Ергономичен дизайн: Каишка за бутилки с вода, разполага с удобни и регламентирана кацане, осигуряваща идеална за кацане за всеки потребител.Изработен от мека и леко еластичен материал, той предотвратява появата на драскотини и scuffs, като осигурява надеждна защита от удари.Не деформират дори при продължителна употреба.

2. Просто за съхранение: да се Съхранява на необходимите неща под ръка с допълнителни джобове.Независимо от това, дали е необходимо да носите със себе си на карти, пари, мобилен телефон или други малки предмети, тази чанта за бутилки с вода сигурно покрие вас.Можете също така да се запознаете с тежести за вода отстрани.

3. Удобна каишка: Насладете се на гъвкавостта на нашия колан за бутилки с вода с подвижна, регулируема и многофункционален пагон. Преминете на ръчна чанта или през рамо, или изобщо махнете лентата.Подходящ за повечето видове тялото и е идеално решение за използване в движение.

4. Съвместимо употреба: Благодарение на елегантна прострочке нашия каишка за бутилки с вода са подходящи за бутилката с вода на височина от 32 грама.Гарантирана съвместимост и стегнато за активни хора на открито.

5. Универсално използване: дали сте на къмпинг, пешем туризъм, колоездене или посещавате занимания по фитнес, тази превръзка от неопрен за бутилки за вода ви позволява да остане влажен навсякъде.Той също така е идеален за пътуване, разходки на плажа и спортни събития.

Технически характеристики Описание
Произход: Континентален Китай
Материал: Найлон

Последни коментари

Можете също така да угоди на