Защитни Силиконови Калъфи За Flipper Zero Мек Калъф-хастар Противоскользящий Удароустойчив Аксесоари За Игралната Конзола Flipper Zero Device

В наличност
12.48лв. 8.73лв.

Защитете за Flipper Zero нашия устойчив на удари силиконов защитен калъф, специално разработен с помощта на тази машина, за да се гарантира перфектна форма.Лек и ултра-тънък, той не ще бъде лесно да плъзне, като осигурява надеждна защита от падане и надраскване.

Технически характеристики:

Заглавие: за силиконов своята практика Flipper Zero

Материал: силикон

Цвят: бял, оранжев

Опаковъчен лист:

1 * Силиконов калъф за Flipper Zero

Прочетете повече за продукта

1. за силиконов своята практика Flipper Zero: Този силиконов калъф проектиран специално за игралната конзола Flipper Zero, като осигурява надеждна защита срещу надраскване, прах и падения.Благодарение на ярък цветен възможности на вашето устройство ще се отрази на вашия уникален стил.

2. Повишена сигурност: Изработени от трайни мек силикон и средни видоизменен дизайн, този калъф осигурява отлично сцепление и защита от падане за вашето устройство for Flipper Zero.Здрав корпус осигурява здрав захват и предпазва от драскотини и приплъзване, като осигурява безопасността на вашето устройство.

3. Сигурна защита: силиконов калъф за flipper zero е предназначена за защита на вашето устройство от надраскване, аварии и всекидневни щети.Калъф изработен от висококачествен силиконов материал, който е мек и издръжлив.

4. Точен разрез: Силиконов калъф за flipper е направена на истинска машина за отваряне на форма, която осигурява точен разрез за всяка дупка.Това не се отразява на зареждането на конзола за игри или други функции.

5. Защита от носене: Защитете вашето устройство Flipper Zero с помощта на нашия лек и преносим силиконов своята практика.Той не утяжеляет вашето устройство и прилепен за пълна защита на открито.Пазете своя for Flipper в безопасност, където и да се намирате.

Технически характеристики Описание
Търговска марка: Луксозният
Произход: Континентален Китай
Тип аксесоари: Преносимото корпус
Съвместим марка / модел: Steam
С USB: no
Номер на модела: за силиконов своята практика Flipper Zero

Последни коментари

Можете също така да угоди на