Авто двуслойни подложка за пода за Dodge RAM 1500 2022-2023 Предните и задните автомобилни постелки

В наличност
498.77лв. 249.39лв.

Описание:

1. Подобрете външния вид на салона на вашия автомобил с помощта на нашите кожени автомобилни постелки премиум-клас. Произведени с изключително внимание към детайла, тези подложки не само осигуряват удобна позиция изправяне, но и придават на вашия автомобил докосване на елегантност.

2. Изработени от кожа материал с висока якост, тези подложки могат да издържат изпитанието на времето и са устойчиви на надраскване, като се гарантира, че те запазват своя девствен вид в продължение на много години.Притеснявате се, разливи или кал?Не бойте се!Нашите кожени подложки са изключително лесни за почистване, което пести вашето време и усилия.

3. Благодарение на удобния дизайн на инсталацията отнема съвсем малко време.Просто поставете изтривалки в колата и ги оставете да прилепва плътно към мястото, осигуряване на надеждна и стабилна повърхност за краката си.Повече не се притеснявайте за скольжении или нежелана движение по време на шофиране!

4. Благодарение на перфектната засаждане и нескользящим свойства на нашите кожени автомобилни постелки premium осигуряват не само комфорт, но и сигурност.Управлявайте колата със спокойна душа, за да знае, че в краката си има сигурното и удобно място за почивка.

5. Обновете салон на вашия автомобил с помощта на нашите елегантни, устойчиви на надраскване кожени постелки.Почувствайте перфектната комбинация от стил, издръжливост и удобство.Дайте на себе си и на своя колата е лукс, който той заслужава, с помощта на нашите черги, разработени на поръчката!

Технически характеристики Описание
Специални характеристики: Водоустойчив
Търговска марка: muchkey
луксозни автомобилни постелки: Автомобилни аксесоари
Пълнител: Синтетично влакно
Тип изделия: Постелки и килими
Тип постелки за пода: Луксозно среда
Произход: Континентален Китай
Вид на материала: Изкуствена кожа
Автомобилен тампон: Автомобилен тампон за секс

Последни коментари

Можете също така да угоди на