Подложка За Багажник на Кола BYD Чин New Energy 2014 2015 Потребителски Автомобилни Аксесоари За Декорация на Интериор на Автомобил

В наличност
149.97лв. 55.49лв.

Внимание:

1. Подходящ за BYD Чин New Energy 2014 2015 г. (година на производство, само за справка)

(1) Със стъпка в дясно.

(2) Цялата облегалка

(3) Моля, внимателно сравнете, дали местоположението, посочено на картинката на вашия автомобил.

Моля, уверете се, че багажника на колата си точно съответства на модела на нашия изображението и в заглавието, и проверете дали съответстват на детайли.Ако той е все същият, можете да го закупите.

Ако е различен, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти и да ни изпратите снимка на вашия багаж.

3. Материал: висококачествена, здрава изкуствена кожа.;

Водоустойчив, противообрастающий, предпазва салона на автомобила ;

Лесен за инсталиране и лесна за почистване.

4. Фигура: Ако формата подложка за багажника, който получавате, е различна от посочената в страницата, моля, не се притеснявайте.Моля, сложи го в колата и първо примерьте.Изображението на материали и цветове в нашата страница са дадени само за справка.Моля, запознайте се с актуалната версия.

5. Данък: Ние няма да плащате никакви допълнителни такси, данък във всяка страна е различно, за да се определи конкретна сума на таксата, моля, консултирайте се с вашата местна митница.

6. Сервизно обслужване: Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, за да информира за вашите проблеми, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си, докато не сте доволни.

7. Опаковане и експедиране: Ние внимателно проверяваме качеството на всеки продукт, преди да бъдат пакетирани.

Всички наши продукти се натрупват и опаковани за изпращане в съответствие с международните изисквания за размера на опаковката.В процеса на продължително транспортиране неизбежно ще се появят някои гънки.Но това по никакъв начин няма да повлияе на използването, както и по време на използването на продукта постепенно выровняется.

Ако вие не можете да мятые постелки за пода, моля, не оформляйте поръчката!

Ако формата подложка за багажника, който ще получите, е различна от посочената в страницата, моля, не се притеснявайте.Моля, сложи го в колата и първо се опитайте.Снимки на материали и цветове в нашата страница са дадени само за справка.Моля, запознайте се с актуалната версия.

Технически характеристики Описание
Търговска марка: AI LI DI NI
Вид на материала: Изкуствена кожа
Произход: Континентален Китай
Пълнител: Синтетично влакно

Последни коментари

Можете също така да угоди на